|
|
| List | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Nate Przeistoczony
Fabularnie : ... Zajęty... BARDZO zajęty xD Liczba postów : 279 Join date : 26/05/2011 Age : 30
| Temat: List Pią Sty 17, 2014 11:29 am | |
| Znalazłam to na jakimś forum i tak strasznie chciało mi się śmiać, ze musiałam to wstawić xD
Kochana/y (imię osoby, która jako pierwsza przyjdzie wam na myśl [osoby nie mogą się powtarzać!])!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale ____1____. Myślę, że odkryłam/em to ____2____ ___3____ i widziałam/em Cię ___4___ ___5___. Jestem pewna/y, że jesteś ___6___ wystarczająco, by zrozumieć ___7___. Zwracam Ci ___8___, ale zostawię sobie ___9___ jako wspomnienie. Powinieneś/aś także wiedzieć, że ___10___ ___11___.
___12___, (Twoje imię)
1. Jaki jest kolor twojej bluzki? Niebieski - nasz romans jest skończony Czerwony - nasz interes jest skończony Biały - wstą;pię do klasztoru Czarny - nie lubię Cię Zielony - nasz horoskop do siebie nie pasuje Szary - jesteś perwersem Żółty - sprzedaję się Różowy - Twoje nozdrza są obraźliwe Bązowy - mafia Cię potrzebuje Nie masz bluzki - jesteś nieudacznikiem Inny - zakochałam/em się w Twojej siostrze
2. Jaki jest miesiąc twoich narodzin? Styczeń - tej nocy Luty - w zeszłym roku Marzec - kiedy Twój krasnolud mnie pogryzł Kwiecień - kiedy mnie wytarłeś/aś Maj - pierwszego maja Czerwiec - kiedy położyłeś/aś na mnie mankiety Lipiec - kiedy rzyciłem/am Sierpień - kiedy zobaczyłem/am skurczoną głowę Wrzesień - kiedy strasznie schudliśmy/łyśmy Październik - kiedy zacytowałam/em Świętego Mikołaja Listopad - kiedy Twój pies wpadł w amok Grudzień - kiedy zmieniałem/am buty do tenisa
3. Które żarcie preferujesz? Tacos - w Twoim apartamencie Pizza - w Twojej przyczepie kampingowej Makaron - pod Chicago Hamburgery - pod autobusem Sałatki - kiedy jadłeś/aś parówki Kurczak - w Twojej szafie Kebab - z Paris Hilton Ryba - w damskich ciuchach Kanapki - w nowicjacie Hare Kriszny Lasagna - w szpitalu psychiatrycznym Hot Dog - w transie Nic z powyższych - z George'em Bushem i jego żoną
4. Jaki jest kolor twoich skarpetek? Żółty - uderzającą/ego Czerwony - obrażającą/ego Czarny - ignorującą/ego Niebieski - pukającą/ego Purpurowy - lejącą/ego syrop na Biały - wycinającą/ego swoje inicjały w Szary - zdejmującą/ego ciuchy z Pomarańczowy - kastrującą/ego Różowy - wypychającą/ego sobie stanik Bez skarpet - siedzącą/ego na Inne - odwożącą/ego
5. Jaki jest kolor towjej bielizny? Czarny - mojego najlepszego przyjaciela Biały - mojego ojca Szary - Billa Clintona Brązowy - mojego bąka Purpurowy - mojego musztardowego sufleta Czerwony - Kaczora Donalda Niebieski - moje doniczkowe awokado Żółty - mój długopis w Ghanie Pomarańczowy - moją dziecięcą kolekcję rockową Różowy - bramkarza Manchesteru United Bez bielizny - moją figurkę Johna F. Kennedy'ego Inny - szalonego mnicha
6. Co najbardziej lubisz oglądać? Świat według Kiepskich - mężczyzną Zbuntowany anioł - emocjonalny/a Ostry Dyżur - otwarta/y Klan - odmrożona/y Doktor House - wystraszona/y Zagubieni - wysoka/i Simpsonowie - tchórzliwa/y Wiadomości - mongoidalna/y Idol - masochistyczna/y Żar młodości - starcza/y Nic z powyższych - zawstydzona/y
7. Twój nastrój w tym momencie? Wesoły - jak strasznie się poczułam/em Smutny - jak nudna/y jesteś Znudzony - że Święty Mikołaj nie istnieje Zły - że Twoje pryszcze są w ostatnim stadium Depresyjny - że jesteśmy kuzynami Podekscytowany - że nie ma rozwiązania tego problemu Zdenerwowany - środkowy wschód Zmartwiony - że Twoja Honda jest paskudna Apatyczny - że zmieniłam/em płeć Zawstydzony - że mam alergię na Twojego chomika Przytulaśny - że zmieniłem/am się w śmieciarza Zabawowy - że jestem otwarty/a Inny - że "Dom nie do poznania" jest beznadziejny
8. Jaki jest kolor ścian w twojej sypialni? Biały - Twój pierścionek Żółty - Twoje listy miłosne Czerwony - Twój plakat Lorda Vadera Czarny - Twój nudny kamień Niebieski - Twoje kanapowe poduszki Zielony - zdjęcia z Los Angeles Pomarańczowy - Twoją sztuczną szczękę Brązowy - Twój notes z adresami Szary - nasze dopasowane śliniaczki szpiegowskie Purpurowy - Twoje stare kupony na loterię Różowy - obcięte paznokcie Inny - Twoje wspomnienia z wojska
9. Pierwsza litera twojego pierwszego imienia? A/B - Twoją fotografię C/D - zapas oleju E/F - Twojego sąsiada Marcina G/H - moje dziewictwo I/J - wyniki Twojego badania krwi K/L - Twoje lewe ucho M/N - Twój list samobójczy O/P - mój zwykły rozsądek Q/R - Twoją mamę S/T - Twoją kolekcję motyli U/V - Twoje akta kryminalne W/X - trykoty Dawida Y/Z - Twoje stopnie ze studiów
10. Ostatnia litera twojego nazwiska? A/B - zawsze będę pamiętać C/D - nigdy nie zapomnę E/F - zawsze chciałem/am zerwać G/H - nigdy nie drwiłem/am otwarcie I/J - zawsze czułem/am się brudny przed K/L - powiem władzom o M/N - powiedziałam/em dziś na spowiedzi o O/P - miałam/em wywiad w "Gazecie wyborczej" o Q/R - powiedziałam/em mojemu psychiatrze o S/T - jestem chory/a, kiedy myślę o U/V - zawszę będę się starał/a zapomnieć o W/X - lepiej się czuję bez Y/Z - nigdy nie lubiłem/am
11. Co najbardziej lubisz pić? (ewentualnie dopasuj te zdania do przypadków, jakie wypadły w poprzednim pytaniu) Woda - naszą przyjaźń Piwo - starcze zdziecinnienie Łagodne drinki - nowe życie jako klon Napoje gazowane - inkarnację jako Eskimos Mleko - apartamentowiec Wino - przedawkowanie kokainy Cydr - pasję myszy Sok - imitacje Kuby Wojewódzkiego Woda mineralna - kłopotliwą wysypkę Gorąca czekolada - fetysz bakłażana Whisky - rozwalenie drugiej wojny światowej Inne - nienawiść do Legii Warszawa
12. Do jakiego kraju chciałbyś/ałabyś pojechać na wakacje? Tajlandia - ciepłe pozdrowienia USA - najlepsze pozdrowienia Anglia - powodzenia przy składaniu wniosku o warunkowe zwolnienie z pudła Hiszpania - idź się utop Chiny - zdegustowane pozdrowienia Niemcy - z ulgą Japonia - spal się Grecja - Twój już na zawsze wróg Australia - pozdrowienia dla Twojej żaby Leonarda Egipt - odwal się Francja - z bólem Inne - pozdrowienia dla Twojej szurniętej rodzinki.
To jakie głupoty wam wyszły?? xD | |
| | | Leliel Splugawiony
Fabularnie : nienarodzon Liczba postów : 2 Join date : 21/01/2014
| Temat: Re: List Sro Sty 22, 2014 6:28 am | |
| Kochany Kamilu!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nie lubię Cię. Myślę, że odkryłem to kiedy Twój pies wpadł w amok pod Chicago i widziałem Cię ignorującego mojego najlepszego przyjaciela. Jestem pewny, że jesteś zawstydzony wystarczająco, by zrozumieć że jesteśmy kuzynami. Zwracam Ci Twój pierścionek, ale zostawię sobie Twoją fotografię jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że powiem władzom o imitacjach Kuby Wojewódzkiego.
Spal się, Leliel ♥
(Jakież to logiczne! xD) | |
| | | Belzebub Pożeracz dusz
Fabularnie : Szlaja się razem ze swoim kochanym Cieniem ♥ Liczba postów : 136 Join date : 14/06/2013
| Temat: Re: List Sob Maj 03, 2014 10:45 pm | |
| Kochany Ariaelu! Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nasz romans jest skończony(prawdę mówiąc, to nie wiedziałem, że jakikolwiek mamy. Podrzucisz mi kasety i zdjęcia?). Myślę, że odkryłem to, kiedy zobaczyłem skurczoną głowę w Twojej szafie(interesuje mnie jej pochodzenie i chciałbym, żebyś mi taką załatwił. Da radę?) i widziałem Cię siedzącego na moim najlepszym przyjacielu(... ja mam przyjaciela?). Jestem pewny, że jesteś zawstydzony wystarczająco (wstydź się, wstydź), by zrozumieć, jak strasznie się poczułem(ta skurczona głowa...). Zwracam Ci Twoje listy miłosne, ale zostawię sobie Twoją fotografię jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że powiedziałem mojemu psychiatrze o naszej przyjaźni.
Zdegustowane pozdrowienia Belzebub ♥ | |
| | | Ariael Archanioł
Fabularnie : Złączony z nim wspólną przeszłością, Inu. Liczba postów : 97 Join date : 04/04/2014
| Temat: Re: List Nie Maj 11, 2014 12:50 am | |
| Kochany Belzebubie!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nie lubię Cię. Myślę, że odkryłem to pierwszego maja w Twojej przyczepie kempingowej i widziałem Cię odwożącego mojego ojca. Jestem pewny, że jesteś zawstydzony wystarczająco, by zrozumieć, że Twoja Honda jest paskudna. Zwracam Ci Twoją sztuczną szczękę, ale zostawię sobie moje dziewictwo jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że lepiej się czuję bez kłopotliwej wysypki.
Z bólem, Ariael xoxoxo ♥
HAHAHHAHAHAH CO | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: List | |
| |
| | | | List | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|