| Sms-y [Belzebub x Ariael] | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Belzebub Pożeracz dusz
Fabularnie : Szlaja się razem ze swoim kochanym Cieniem ♥ Liczba postów : 136 Join date : 14/06/2013
| Temat: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 10:11 pm | |
| Sms-y Belzebuba i Ariaela. Hm. Sekslinia. Seks telefoniczny. Seks i tak dalej. Umawianie się na seks. Wszystko inne. Męczenie i dręczenie psychiczne. Szantaż. Dramaty. Wszystko. No tak, to byłoby na tyle! - Kod:
-
[b]Nadawca:[/b] [b]Odbiorca: [/b] | |
|
| |
Ariael Archanioł
Fabularnie : Złączony z nim wspólną przeszłością, Inu. Liczba postów : 97 Join date : 04/04/2014
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 10:54 pm | |
| [Only admins are allowed to see this image]
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub
Halo? Belzebub? Jestes tam? Aruael
Ostatnio zmieniony przez Ariael dnia Nie Cze 08, 2014 11:09 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
Fabularnie : Szlaja się razem ze swoim kochanym Cieniem ♥ Liczba postów : 136 Join date : 14/06/2013
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 10:59 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Arielka Nie znam żadnego Aruela, skarbie. Ale no jasne, że jestem, zawsze siedzę w telefonie, zwłaszcza na herbatce u Lucjana. Powiem ci, że jest tak koszmarnie nudno, że prawie zasnąłem. Mam nadzieję, że nie dolali mi niczego do herbaty. Bel | |
|
| |
Ariael Archanioł
Fabularnie : Złączony z nim wspólną przeszłością, Inu. Liczba postów : 97 Join date : 04/04/2014
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 11:11 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥* U Lucjana? Umiesz wyczuć arszenik, nie? Ariael
*FAJNY BAJER! - powiedział, dodając serduszko przy nazwie. | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 11:16 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Arielka A jak smakuje? Swoją drogą, właśnie usłyszałem - o ile słuch mnie nie myli - że Michaś jest na Ziemi. Bać się, pakować walizki? Odwołać następny weekend, który właściwie już zaplanowałem i właśnie Cię informuję, że jedziesz ze mną? Bel | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 11:19 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ Nie wiem. Nie próbowałem. Ale uważaj. Nie chcę, byś został smakoszem arszeniku. Jest na Ziemi. Właśnie rozdajemy hot-dogi. Nie pytaj. I jadę z Tobą, choć pewnie nie mam zbyt wiele do powiedzenia. Cóż. Ariel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 11:23 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Arielka Spokojnie, tęskniliby za bardzo ♥ Ty byś tęsknił, Lucjan by tęsknił, wszyscy ogólnie by tęsknili, ja to wiem. Hot-dogi, mówisz? Poszczuć rudzielca komarami? I oczywiście, że jedziesz i nie ma żadnego uciekania rano, szlaban na randki z hot-dogami i z Michałem. CAŁY weekend, słonko. Cały! Bel | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 11:29 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ Nie łudź się, że Lucjan tęskniłby za kimkolwiek. Ja tak, ale on? To misja. Michaś dostał szlaban na niebo. I nie napisałeś, gdzie mnie zabierasz. Randki z Michałem? Po moim trupie. Ariel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Cze 08, 2014 11:33 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Arielka Ale na pewno byłoby mu smutno! Kto rozładowywałby tę atmosferę, która nakłania tylko do zbiorowego samobójstwa? A że Tobie byłoby smuto, to wiem ♥ Zabieram Cię tam i tam, szał, prostytutki i tak dalej, rozumiesz. Znalazłem takie jedno miejsce, gdzie nikt nie będzie przeszkadzał. Banda magów właśnie zabezpiecza teren, zdziercy i materialiści, a tfu! Twoje randki z Michałem po moim trupie też. Odpalam monitoring, jego rączki dwa metry od Ciebie, albo ktoś go pogryzie. Pewnie ja. Bel | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 7:57 am | |
| [Only admins are allowed to see this image]Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub Zbiorowe samobójstwo? Właściwie to byłoby to ze sporą korzyścią dla nieba. O ile ofiarami byłyby demony. * Co ty kombinujesz? Czasami nie wiem, czy mam się cieszyć, czy bać... Ariel *tym sposobem emotikony zostały odkryte przez anioła. | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 8:50 am | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Arielka
W sumie... Świat byłby lepszym miejscem. Nic. Wcale nie zarezerwowałem całego hotelu w jakichś zapyziałych górach. I na pewno nie wymieniłem personelu na niemy i niewidomy. Będzie dobrze! Jeśli przeżyjemy... Bel | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 12:29 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ Belzebub... Jakie, do jasnej cholery, "przeżyć"? Pytam poważnie. Ariel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 12:57 pm | |
No już-już, skarbie, bo zmarszczki wyskoczą ci na czole ;* Zawsze jestem poważny! * Bel
*sam się przy tym roześmiał, przez co został prawie zabity jakąś igłą Molocha, który poruszał kwestie niby to ważną i taką chyba życia oraz śmierci. | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 1:03 pm | |
Ach... Wyrzucili mnie! Co za banda buców! Bel
*SMS przyszedł może ze dwie minuty później. | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 2:53 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ Dobrze Ci tak. Jesteś nienormalny, to dlatego. Ps. Michał mnie w... irytuje. Ariel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 3:33 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Arielka Wszystko powiem swojej żonie. Urzypipidol mu! I uciekaj! Rób dużo zwrotów. Pamiętaj - Michaś jest wolny na szybkość. Ewentualnie możesz po prostu zakryć twarz rękami i rzucić "Nie ma mnie!", to pewnie Cię nie znajdzie. No wiesz, idioci już tak mają. Bel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 3:35 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Żona♥* Żono, jakiś Arauel mówi, że jestem nienormalny. Bel *Spontanicznie zmienił nazwę z prawdziwą szelmą na twarzy. | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 8:14 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ Jakiej żonie? Ty masz żonę?!* Nie zrobię tak... Niestety, jest mi potrzebny. A ty... Cóż. Jesteś nienormalny. Przykro mi. Ale Cię kocham. Ariel
*Nie zna się na żartach. Jak zwykle. | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 8:43 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Żona♥ No tak. Jest albinosem i ma na imię Arielka. Czy jakoś tak. W takim razie nie przejmuj się tą łajzą, skoro jest potrzebna. Skoro kochasz kogoś nienormalnego, to sam jesteś nienormalny, bo to nie jest normalne, za to ja nie mogę być nienormalny, bo kocham kogoś normalnego, co czyni ze mnie normalnego, a z Ciebie nienormalnego i na odwrót, bo wtedy wychodzi, że kochasz nienormalnego, który kocha normalnego, więc jest normalny, czyli obaj jesteśmy normalnie nienormalni! Bel | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 9:08 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ Och. Rozumiem. Że niby ja. Ale ja przecież nie jestem... Twoją żoną. Nie? ..Chyba Ci coś dodali do tej herbatki. Wszystko okej? Ariel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 9:12 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Żona♥ Na pewno czasami bywasz głupiutki, to zdecydowanie wiem. Pewnie wrzątku, herbaty tak mają. Bel | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 9:44 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ To nie oznaka głupoty. Po prostu nie rozumiem Twoich żartów. Odezwę się za jakiś czas. Powiem krótko: Michał. Do potem. Ariel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Pon Cze 09, 2014 9:46 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Żona♥ Nie myl głupoty z byciem głupiutkim, to co innego. Wytrwałości, skarbie! ♥ | |
|
| |
Ariael Archanioł
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Lip 06, 2014 2:59 pm | |
Nadawca: Ariael Odbiorca: Belzebub ♥ Na Jasność, nareszcie wolny. Przynajmniej od Michała, bo od misji - niekoniecznie. Ariel | |
|
| |
Belzebub Pożeracz dusz
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] Nie Lip 06, 2014 3:50 pm | |
| Nadawca: Belzebub Odbiorca: Żona♥
Dobrze wypocznij, skarbie. Naprawdę. Bel | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sms-y [Belzebub x Ariael] | |
| |
|
| |
| Sms-y [Belzebub x Ariael] | |
|